Сьогодні на базі нашого кулінарного хабу підійшло до логічного завершення підвищення кваліфікації 10 шкільних кухарів із закладів освіти Камінь-Каширської, Дубівської та Старовижівської територіальних громад за напрямом “Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти”. Навчання відбувалося в очно-дистанційному форматі з 19 травня по 4 червня 2025 року.
Слухачі опанували теоретичний аспект упровадження нового шкільного меню за допомогою наших професійних викладачів – Наталії Лебич та Світлани Костючик. А під час практичних занять відпрацювали усі прийоми приготування, оформлення та відпуску страв і напоїв здорового, повноцінного та збалансованого харчування під керівництвом завідувачки навчально-практичного центру сучасних харчових технологій Руслани Чирко.
Підсумком стажування стала презентація, дегустація та оцінювання приготованих страв а також вручення сертифікатів про підвищення кваліфікації.
Сподіваємося, що отримані знання та вміння будуть реалізовані в реальних умовах та сприятимуть покращенню системи шкільного харчування українських дітей.
Дякуємо ЗСУ! Слава Україні!














Джерело: Facebook